Solibri avaa toimiston Pohjois-Amerikkaan, Jonathan Widney toimiston vetäjäksi

Jonathan Widney vastaa toimiston vetäjänä Amerikan markkinoiden kasvusta

Scottsdale, Arizona ja Helsinki 4. Maaliskuuta, 2008

Solibri Oy, talonrakennusalueen johtava tietomallipohjaisten suunnitelmien laadunvarmistukseen erikoistunut ohjelmistoyritys, on perustanut yrityksen Scottsdaleen Arizonaan. Tietomallinnus on selvässä kasvussa Pohjois-Amerikan markkina-alueella ja yhtiö sen mukana saanut hyvän jalansijan markkinoilla. Tältä pohjalta syntyi päätös toimiston perustamisesta.

Julkaisuvapaa


Solibri LLC nimellä rekisteröityä yhtiötä johtaa Jonathan Widney. Jonathan on erittäin tunnettu ja arvostettu henkilö 3D/4D ja tietomallinnusalueella. Ennen liittymistään Solibriin Jonathan oli liiketoiminnan kehitysjohtajana Autodesk, Inc:n palveluksessa kun Autodesk oli ostanut Englantilaisen Navisworks-yhtiön. Jonathan toimi Navisworksin Pohjois-Amerikan tytäryhtiön perustajana ja johtajana kesään 2007 saakka.

“Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme Jonathanin Pohjois-Amerikan toimintojen vetäjäksi. Hän tuo ryhmäämme merkittävästi osaamista, arvostusta ja markkina-alueen tuntemusta, toteaa Heikki Kulusjärvi Solibri Oy:n toimitusjohtaja. Pohjois-Amerikan markkinat ovat selvässä kasvussa ja uskomme vakaasti Jonathanin aikaisempien tulostenkin valossa merkittävään kasvuun myös tällä markkina-alueella.

“Tämä tilaisuus sopi kannaltani mainiosti koska päämielenkiintoni on tietomallinnuksen etujen saaminen laajaan käyttöön. Mahdollisuus tarjota ohjelmistotoimittaja riippumattomia avoimia ratkaisuja asiakkaille on erittäin tärkeää minulle”, Jonathan kertoo. “Riippumattomuus mahdollistaa suunnittelijoiden ja koko rakennusteollisuuden tarpeiden huomioimisen. Solibrin toiminta yhdysvalloissa tulee jatkumaan aloitteellisena, asiakaslähtöisenä ja joustavana jotta asiakkaat saavat täyden hyödyn tietomallinnuksesta.

Solibri Oy on suomalainen Helsingissä sijaitseva ohjelmistoyritys. Se on perustettu 1999 palvelemaan kiinteistönomistajia, rakennuttajia sekä rakennus-, arkkitehti- ja suunnitteluyrityksiä. Solibri on talonrakennusalueen johtava tietomallipohjaisten suunnitelmien laadunvarmistukseen erikoistunut ohjelmistoyritys.

Lisätietoja:

Solibri Oy

Toimitusjohtaja

Heikki Kulusjärvi

Puh: (010)5486801

Email: [email protected]